search

Dolfino

€34.95
Tax included

Familiespel Dolfino is een schitterend spel. Het spelbord is een copy van de trainingsfaciliteiten op Curacau. Leer hier alles over dolfijnen en test je kennis. Train je dolfijn door middel van verschillende signalen. Wordt jij de beste dolfijnen train(st)er?

Quantity

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Betalen via bankoverschrijving

 

Betalen met iDeal

 

Doe de Tailwalk met dolfijn Tela of oefen de Goodbye Wave met dolfijn Copan. Dit luxe bordspel, met en over de dolfijnen is tweetalig en bevat meer dan 200 speelkaarten met vragen en opdrachten. Het speelbord zelf is een plattegrond van het eiland van de Dolphin Academy met grote bassins waar de spelers samen met de dolfijnen oefeningen doen en visjes sparen. Deel van de opbrengst gaat naar het trainingscentrum: Dolphin Academy in Curacao.

Dolfino is een bordspel met en over dolfijnen uit een trainingscentrum. De spelers verdienen visjes door het beantwoorden van vragen en met de Dolfijnen Dobbelstenen. Als er genoeg visjes zijn verdient mogen de spelers een dolfijn uitzoeken en deze gaan trainen. Het spel kan in een korte of een lange versie worden gespeeld. Voor jongere kinderen is de onderkant van het speelbord uitgevoerd als een Full Color legpuzzel van 13 delen.

 

 

Spezet

Data sheet

Maat
32 x 32 x 4.5 cm. (doos)
Leeftijd
6+
Spelers
2-6 spelers
Speelduur
60 minuten
Taal
Nederlands