Rolit
search
  • Rolit

Rolit

Het spel met de verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en...win! Blokkeer en verover de Rolitballen van je tegenspelers door deze naar je eigen kleur te rollen. Winnaar is degene, wiens kleur op het speelbord het meest voorkomt. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Dus een echt familiespel!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Blokkeer en verover de Rolitballen van je tegenspelers door deze naar je eigen kleur te rollen. De winnaar is degene wiens kleur op het speelbord het meest voorkomt.

Plaats 4 Rolitballen in het midden van het speelbord, ieder balletje in een aparte kleur. Spreek van tevoren af wie met welke kleur speelt. Speel je met 2 spelers leg 4 ballen met slechts 2 aparte kleuren. De eerste speler legt een balletje in het speelbord zodat hij een kleur kan veroveren. Als de speler door zijn zet een balletje van zijn tegenstander in een rechte lijn (horizontaal, verticaal of diagonaal) insluit met zijn eigen kleur, dan mag hij/zij het balletje/balletjes van de tegenstander op zijn eigen kleur draaien. Kloksgewijs wordt er verder gespeeld. Probeer zo tactisch mogelijk de ballen te plaatsen, waardoor je veel  van je eigen kleur kan veroveren. En andere kleuren kan blokkeren. Het spel eindigt zodra alle Rolitballen op het speelbord zijn geplaatst. De winnaar is degene wiens kleur het meest voorkomt.

Goliath

Data sheet

Leeftijd
7+
Spelers
2-4
Taal
Nederlands

Specific References

EAN13
8711808707566