Dominion uitbreiding Het Achterland (nieuwe versie)
search
  • Dominion uitbreiding Het Achterland (nieuwe versie)
  • Dominion uitbreiding Het Achterland (nieuwe versie)

Dominion uitbreiding Het Achterland (nieuwe versie)

Uitbreiding op het spel Dominion.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Deze uitbreiding op Dominion voegt 26 nieuwe koninkrijkkaarten aan het spel toe, waaronder  20 actiekaarten, 3 geldkaarten, 3 overwinningskaarten en 3 reactiekaarten.

Dominion: het Achterland is uitsluitend in combinatie met Dominion of Dominion Intrige te spelen. Je hebt daaruit namelijk de overwinnings- en geldkaarten nodig. De kaarten uit Dominion: het Achterland geven je de mogelijkheid om acties uit te voeren op het moment dat je kaarten koopt of pakt. Daardoor kun je je hand snel uitbreiden. Maar pas op, een groot deck kan ook nadelen met zich meebrengen.  

Tactische Speeltips: Het is eigenlijk onmogelijk om altijd werkende tips te geven voor dit spel. Veel hangt af van de keuzes van andere spelers en de samenstelling van de 10 soorten koninkrijkkaarten. Het belangrijkste is om een mix te verzinnen waarvan je denkt dat de kaarten goed bij elkaar passen en je een vloeiende wisselwerking krijgt tussen geld en acties.

Als er veel pestkaarten in het spel zitten, probeer dan of mee te gaan in de jacht op die kaarten of voldoende verdedigingskaarten te kopen om niet al in het begin van het spel op een onoverbrugbare achterstand te komen.

Baseer je je tactiek op kaarten uit Dominion: het Achterland, probeer er dan voor te zorgen dat je niet teveel verschillende kaarten in je deck verzamelt, anders wordt het lastig om een stabiel potje te draaien.

999 Games

Data sheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Specific References

EAN13
8717249195542