search

Völuspá (nieuwe editie)

€24.95
Tax included

In het oudste gedicht van de Noorse Mythologie, vertelt de Völuspá het verhaal over de eindeloze strijd tussen machtige goden, gevaarlijke schepsels en vergeten rassen. Welke wezens overheersen elkaar? Zullen de Valkyries Thor overmeesteren? Zal Odin de strijd met de bedrieger, Loki, overleven? Elke keer loopt het verhaal weer anders af en zal een nieuwe kracht overheersen.

Quantity

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Betalen via bankoverschrijving

 

Betalen met iDeal

De spelers spelen tegels uit met verschillende karakters en schepsels uit de Noorse Mythologie. Zij proberen de andere tegels te overheersen om daarmee punten te scoren. De speler die de meeste punten scoort met het overheersen van tegels wint het spel.
• Heel snel te leren tegellegspel met behoorlijk veel diepte; slechts één pagina aan spelregels.
• Heel veel tactische mogelijkheden: plaats een tegel en maak gebruik van de speciale krachten (blokkeer, vang of intimideer) om een rij te domineren en punten te scoren.
• Basisspel bevat 8 schepsels en goden met hun eigen, unieke krachten en vaardigheden.
• Een volwaardig bordspel voor een mooie prijs: verpakt in het succesvolle doosformaat van titels als Rattus en Lost Temple.
• Doos bevat reeds een uitbreiding, met nóg 4 schepsels met unieke, speciale krachten, voor nóg meer strategische mogelijkheden.
• Uniek thema en hele mooie vormgeving van Piero (o.a. Lost Temple).

Data sheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-5
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands