search

De Ontembare Stad uitbreiding Het Verraad

€12.50
Tax included

Het Verraad is de uitbreiding op het strategiespel De Ontembare Stad, met diverse nieuwe spelmaterialen. Naast de onderlinge strijd tussen de Grootmeesters, zorgt de komst van de Zwarte Meester voor een ultieme strijd om de macht.

Quantity

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Betalen via bankoverschrijving

 

Betalen met iDeal

De spelers kunnen aan het einde van het spel een rolwissel doen, waardoor zij het spel als Zwarte Meester kunnen winnen. Het Verraad is een rijke uitbreiding van De Ontembare Stad met diverse nieuwe spelmaterialen.

In Het Verraad ontbrandt de ultieme strijd om de macht. Een onvermijdelijke confrontatie tussen goed en kwaad is het gevolg, uitmondend in een zinderende finale. In dit vervolg op De Ontembare Stad zijn meerdere strategische alternatieven voorhanden. Als de Zwarte Meester zegeviert en zijn identiteit wordt onthuld, dan is er geen bedenktijd meer. Aan wiens kant sta jij als het moment van de waarheid is aangebroken?

De strijd tussen goed en kwaad: Sinds de oprichting van De Ontembare Stad hebben de goede en kwade krachten elkaar in evenwicht weten te houden. Maar de onstuimige groei van de florerende stad trekt ook duistere figuren aan. Er wordt gesproken over de komst van een Zwarte Meester en de aanzwellende stroom volgelingen. Naarmate de duistere krachten toenemen wordt overlopen steeds aantrekkelijker. Welke Grootmeesters helpen de Zwarte Meester in zijn zucht naar een allesoverheersende invloed in de stad? En welke rechtgeaarde Grootmeesters werken samen om zijn kracht terug te dringen?

In dit vervolg op De Ontembare Stad wordt het aantal tactische en strategische alternatieven voor de spelers aanzienlijk uitgebreid. De spelwerking is hetzelfde, maar de geluksfactor neemt af doordat de spelers zelf mogen bepalen welke categorie (kleur) gebouwen inkomsten oplevert voor de speler zelf en de andere spelers. Met Wachttorens kunnen gebieden worden verdedigd, maar ook giften aan de kerk bieden bescherming. De spelers kunnen investeren in de duistere krachten, waardoor zij de Zwarte Meester door de stad kunnen verplaatsen en aanvallen kunnen uitvoeren. Drie grootmachten worden aan het spel toegevoegd. Het Verraad behoudt zijn spanning tot het laatste moment doordat er altijd de mogelijkheid bestaat dat één van de spelers verraad pleegt door het karakter van de Zwarte Meester aan te nemen. Het Verraad is een waardige opvolger van De Ontembare Stad!

Data sheet

Soort
Uitbreiding
Leeftijd
10+
Spelers
2-5
Speelduur
90 minuten
Taal
Nederlands