search

De Kolonisten van Catan uitbreidingsset Piraten & Ontdekkers

€44.95
Tax included

De vierde grote uitbreiding op het populairste bordspel van de afgelopen decennia. Met verschillende scenario's, die stap voor stap de nieuwe spelregels introduceren.

Let op! Alleen te combineren met de vernieuwde versie van De Kolonisten van Catan.

Quantity

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Betalen via bankoverschrijving

 

Betalen met iDeal

In deze uitbreiding staat het ontdekken van nieuwe gebieden centraal. De belangrijkste nieuwe mechanismen bestaan verder uit het daadwerkelijk varen van schepen, die passagiers en goederen oppikken en ergens anders weer afzetten, en 3 uitdagende missies.

"Land in Zicht" is het inleidende scenario, waarin de meeste nieuwe spelregels worden geïntroduceerd. Zo kun je daadwerkelijk met je schip varen, dorpen tot havendorpen uitbouwen, kolonisten en goederen uit- en inladen, op verschillende manieren dorpen bouwen en beloningen ontvangen voor het ontdekken van land.

Alle andere scenario's worden met alle nieuwe spelregels gespeeld. Piratenschepen maken het je moeilijk, missiespelregels geven je de mogelijkheid om extra punten te scoren. Zo moet je achtereenvolgens piratendepots veroveren, vis vangen voor de Raad van Catan en specerijen vervoeren. In het ultieme scenario "Piraten & Ontdekkers" worden alle missies met elkaar gecombineerd!

"Piraten & Ontdekkers" biedt fervente Catanspelers weer vele uren speelplezier!

Let op! Alleen te combineren met de vernieuwde versie van De Kolonisten van Catan.

999 Games

Data sheet

Leeftijd
12+
Speelduur
90 minuten
Taal
Nederlands