Hoogspanning uitbreiding Australië - India

€13.95
Tax included

Uitbreiding op het bekende elektriciteitsspel Hoogspanning met 2 spannende nieuwe scenario's en bijbehorende speelborden.

Quantity

  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Betalen via bankoverschrijving Betalen via bankoverschrijving
  • Betalen met iDeal Betalen met iDeal

In het scenario "Australië" kun je alle steden met elkaar verbinden tegen een vaste minimumprijs. Verder zijn er geen uraniumcentrales, maar delf je uranium in je mijnen en verkoop je het.

In India is maar een deel van de brandstoffenmarkt beschikbaar. Je moet al je centrales verplicht gebruiken als je daarmee meer steden van stroom voorziet. Verder moet je met beleid uitbreiden om een grote stroomstoring te voorkomen.

Tactische Speeltips: Vergeet in het scenario Australië niet dat je welke stad dan ook voor maar 20 elektro kunt aansluiten!

In het scenario Australië kan het soms gunstig zijn om je uranium een keer niet te verkopen. Daardoor zou het prijsverschil namelijk zo kunnen oplopen dat je het verschil in een volgende beurt ruim goedmaakt.

Breid in het scenario India je netwerk niet te snel uit. Als alle spelers gezamenlijk teveel nieuwe steden aansluiten, krijgen ze aan het einde van een ronde allemaal minder geld.

999 Games

Data sheet

Maat
36 x 26 x 1 cm.
Leeftijd
12+
Spelers
2-6
Speelduur
Taal
Nederlands