La Granja

€38.95
Tax included

Je bezit een erf op Mallorca en probeert het tot een Granja te laten uitgroeien. Je breidt je erf uit, produceert olijven, graan en druiven, en houdt varkens. Deze producten kun je tot waardevolle goederen veredelen. Je levert deze aan marktkarren of ambachtsgebouwen. Zo scoor je op verschillende manieren overwinningspunten.

Quantity

  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Betalen via bankoverschrijving Betalen via bankoverschrijving
  • Betalen met iDeal Betalen met iDeal

e kunt je kaarten op 4 verschillende manieren spelen: als marktkar, hulp, akker of erfuitbreiding. Omdat je deze allemaal nodig hebt, zijn de keuzes zeer uitdagend. Dobbelstenen bepalen uit welke opbrengsten je in een ronde kunt kiezen. Ten slotte lever je producten van je erf aan de verschillende ambachtsgebouwen in de stad of aan je eigen marktkarren. Zo vergroot je niet alleen je voorraad overwinningspunten, maar ook je marktpositie en je actiemogelijkheden.

La Granja is een zeer flexibel spel, waarin je enorme keuzevrijheid hebt. Daarnaast moet je echter omgaan met de grillen van kaarten en dobbelstenen.

Fascinerend spel voor de echte liefhebbers!

Tactische speeltip(s):
Het is belangrijk om een "motortje" te bouwen. Als je overal extra acties voor nodig hebt, loop je snel achter de feiten aan.

Probeer de sterke punten van je erf te combineren. Heb je bijvoorbeeld veel akkers, kies dan hulpen die daar iets mee doen en zorg dat je de producten meteen levert.

Erfuitbreidingen lijken duur, maar geven belangrijke extra voordelen.

999 Games

Data sheet

Maat
315 x 226 x 72
Leeftijd
12+
Spelers
1-4
Speelduur
120 minuten
Taal
Nederlands