El Gaucho
search
  • El Gaucho
  • El Gaucho

El Gaucho

In dit leuke interactieve bordspel proberen de spelers koeien te vangen met hun Gaucho's. Ook kunnen ze in het veld gaan liggen om een nietsvermoedende koe te vangen.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Dat lijkt gemakkelijk, maar het vangen van de koeien is nog maar het begin van deze soepel spelende familieplus. Een bordspel voor jagers én verzameleraars die zeker ook heel leuk is voor twee spelers, door de uistekende 2 spelersvariant op maat.

Maak series met vee uit dezelfde kudde (kleur). Hoe langer de serie en hoe hoger de waardes van dit vee, des te waardevoller jou vee wordt. Het is een beetje puzzelen om een lange reeks te maken, want de reeks moet omhoog of omlaag gaan in waarde. Krijg je een "foute koe" dan moet je tussentijds je series "afrekenen". De speler met het meeste geld (= punten) aan het einde van het spel wint. Soms is tussentijds vee verkopen handiger om de veedieven te slim af te zijn. Gelukkig kun je dit een beetje zien aankomen en wordt er netjes afgerekend bij "steelacties". Kortom: El Gaucho is een geslaagd familiespel met leuke tactische mogelijkheden en een hoge herspeelbaarheid.

0

Data sheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-4
Speelduur
60 minuten
Taal
Nederlands