Geharrewar in de Sushi-bar (NIEUWE DOOS)
search
  • Geharrewar in de Sushi-bar (NIEUWE DOOS)
  • Geharrewar in de Sushi-bar (NIEUWE DOOS)
  • Geharrewar in de Sushi-bar (NIEUWE DOOS)

Geharrewar in de Sushi-bar (NIEUWE DOOS)

In dit subtiele dobbelspelletje eten de kippen een keer geen regenwormen en graankorrels, maar gaan ze op de exotische toer, sushi met graten! Geharrewar in de Sushi-Bar geeft de spelers meer tactische keuzes dan bij vergelijkbare dobbelspelletjes, waardoor niet alleen families met kinderen, maar ook geoefende spelers veel plezier aan dit spel kunnen beleven.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Als je aan de beurt bent, gooi je maximaal drie keer met 5 dobbelstenen, waarbij je steeds ten minste één dobbelsteen opzij moet leggen. Daarna kies je welk symbool je wilt inzetten. Je kunt een sushi of een graat Pakken, of ervoor kiezen om iets van de andere spelers te stelen. Voor sushi krijg je punten, voor graten minpunten, maar aan het einde van het spel moet je voor elk van je sushi ook een graat hebben! Wie de meeste punten heeft, wint het spel.

Tactische Speeltips: Besef dat je na je derde worp niets meer kunt veranderen. De kans is groot dat je niet precies gooit wat je wilt. Zorg er daarom voor dat je je op meerdere alternatieven richt.

Soms is het gunstig om stenen apart te leggen met symbolen die je juist niet wilt, zodat je zeker weet dat je daarmee niet per ongeluk een bepaald symbool teveel gooit.

999 Games

Data sheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-5
Speelduur
20 minuten
Taal
Nederlands

Specific References

EAN13
8717249192978