Familieklets!
search
  • Familieklets!
  • Familieklets!
  • Familieklets!
  • Familieklets!
  • Familieklets!

Familieklets!

Familieklets! is een vrolijk spel voor kinderen en ouders (6+). Het gaat over allerlei onderwerpen als huisdieren, eten, ruzie, smoesjes, afspraken, schermpjes, relaxen, complimentjes, bedtijd en ander gezinsgedoe. Het spel kan op 4 manieren gespeeld, variatie genoeg!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Op iedere kaart staan uitspraken, zoals: Ik kan niet slapen…. Dat lust ik niet! Even dit leven afmaken. De cavia’s vragen wanneer de schoonmaker langskomt. Verzamel vier uitspraken per categorie. ‘Mag ik van jou uit de categorie Smoesjes... Ik heb ineens heeeele erge buikpijn.’ Voordat je de kaart krijgt moet je eerst een vraag beantwoorden of een opdrachtje uitvoeren. Enkele vragen en opdrachten: Waar ruim je beter op, op school of thuis? Kijk in de koelkast, wat is het vieste dat er in staat? Verzin een deftig scheldwoord. Wat is de beste manier om een ruzie goed te maken? Neem een likje uit de pot chocopasta. Vertel een smoesje zonder te lachen.

Je kunt Familieklets! op vier manieren spelen. Beantwoord vragen, voer opdrachten uit, verzin maffe verhalen of speel een potje Kletskwartet.
Familieklets! is het eerste spel in de kletsserie van Gezinnig. Net als bij Slaapklets! en Kletsboek! wordt spelenderwijs contact tussen kind en ouder gestimuleerd. Met Familieklets! kun je samen lachen, spelen, plagen, fantaseren en natuurlijk kletsen!

Inhoud: 36 spelkaarten en 4 uitlegkaarten

Gezinnig

Data sheet

Leeftijd
6+
Spelers
2+
Speelduur
variabel
Taal
Nederlands

Specific References

EAN13
9789081989367