De Weerwolven van Wakkerdam Volle Maan in Wakkerdam
search
  • De Weerwolven van Wakkerdam Volle Maan in Wakkerdam
  • De Weerwolven van Wakkerdam Volle Maan in Wakkerdam

De Weerwolven van Wakkerdam Volle Maan in Wakkerdam

Uitbreidingsset op Weerwolven van wakkerdam. Deze uitbreiding is alleen te spelen met het basisspel.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel 'De Weerwolven van Wakkerdam' bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe karakters, die het basisspel een compleet nieuwe impact geven. 36 gebeurteniskaarten zorgen ervoor dat het spel zich elke keer anders ontwikkelt. Zo vind je bijvoorbeeld de variant Maneschijn, waarbij je buiten in een magische ambiance speelt.
In Dorpen spannen samen kun je zelfs met 200 personen tegelijk spelen. 'Hij is het zeker niet!' verandert het kiessysteem en bij de variant Dubbele 'ik' heeft iedereen een tweede persoonlijkheid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over De sprekende muur, Oogstfeest, De zwarte pest, Lycantropische besmetting en Volle Maan Ook de nieuwe karakters zorgen voor nieuwe invloeden. Zo wordt de dorpsgek gedoogd, maar niet serieus genomen en wordt de zondebok bij onduidelijkheid geëlimineerd. De dorpsoudste wordt pas uitgeschakeld als de weerwolven hem twee keer te grazen hebben genomen.

Let op: Volle Maan in Wakkerdam kun je uitsluitend spelen in combinatie met het basisspel 'De Weerwolven van Wakkerdam'!

999 Games

Data sheet

Maat
123 x 97 x 20
Leeftijd
10+
Spelers
8-18
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands