Wizard
search
  • Wizard
  • Wizard

Wizard

In dit spannende spel krijg je elke ronde 1 kaart meer. Je probeert steeds precies te voorspellen hoeveel slagen je maakt, niet meer en niet minder.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Is je voorspelling correct, dan krijg je 20 punten plus 10 punten per slag. Heb je het niet goed, dan krijg je 10 minpunten voor elke slag die je van je voorspelling af zit. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft wint. Het spel bevat naast 52 kaarten in 4 kleuren 4 tovenaars en 4 narren. Tovenaars winnen gegarandeerd een slag, narren verliezen een slag. Verder bepaalt de bovenste kaart van de gedekte stapel de troef in de betreffende ronde. Zo blijft het spel steeds weer verrassend. Wizard is al ruim 20 jaar lang één van de best verkopende kaartspellen in Duitsland, er worden zelfs Wereldkampioen-schappen in georganiseerd. Door de combinatie van eenvoud en diepgang is dit enerverende kaartspel populair bij iedereen!

Tactische speeltip(s):
Houd goed rekening met de troefkleur. Een hoge kaart in een andere kleur is zeker niet gegarandeerd een slag.

Als je laat aan de beurt bent om jouw aantal slagen te voorspellen, kun je veel informatie halen uit de voorspellingen van de andere spelers.

Gebruik je tovenaars en narren vooral in noodgevallen. Omdat je bij het spelen van deze kaarten de gevraagde kleur niet hoeft te volgen, kun je vervelende situaties tijdelijk omzeilen.

999 Games

Data sheet

Leeftijd
10+
Spelers
3-6
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands

Specific References

EAN13
8717249194088