Alhambra uitbreiding 2 De Poorten van de Stad

€ 21,95
Inclusief btw

Deze uitbreiding bestaat uit vier verschillende modules, die allen willekeurig apart of samen met het basispel én de modules van de eerste uitbreiding te combineren zijn. Hierbij gelden in eerste instantie de regels van het basisspel. Vervolgens komen de regels van de 4 modules: "De poorten van de stad", "Diamanten", "Personage" en "De veldkampen".

Aantal

  • Verzending via PostNL:  Nederland € 3,95, België € 13,95 Verzending via PostNL: Nederland € 3,95, België € 13,95
  • Betalen via bankoverschrijving Betalen via bankoverschrijving
  • Betalen met iDeal Betalen met iDeal

„De poorten van de stad“ geven de spelers de mogelijkheid, gebouwen op plaatsen in hun Alhambra te bouwen, die tot nu toe verboden waren. Moest je er tot nu toe op letten dat de weg naar een nieuw gebouw niet door een stadsmuur werd belemmerd, zo mag je nu een stadspoort inzetten om de vereiste toegang te verkrijgen.

Met de “diamanten” komt er een nieuwe (vijfde) geldsoort in het spel. Hiermee mag ieder gebouw worden gekocht, waarbij het niet uitmaakt om welke valuta de bouwplaats vraagt. De diamanten mogen echter niet in combinatie met andere geldkaarten worden gebruikt.

Ieder “personage” beschikt over een andere vaardigheid die in de dienst van zijn bezitter staat. Deze vaardigheden maken o.a. nieuwe beurten mogelijk of leveren extra punten op. Personagekaarten zijn echter alleen beschikbaar voor degene die het hoogste bod uit kan brengen.

Het Alhambra wordt uitgebreid met een nieuw soort bouwdelen: “de veldkampen”. Deze kunnen aangrenzende gebouwen bij de telling extra overwinningspunten opleveren wanneer ze slim worden gebouwd. De veldkampen hebben iets andere bouwregels. In principe sluiten ze aan op de stadsmuren van het Alhambra.

Dankzij deze extensie zal je nog vele uren spelplezier spenderen aan je lievelingsspel!

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-6
Speelduur
60 minuten
Taal
NL