Skyline of the World

€ 19,95
Inclusief btw

Een strategisch familiespel waarin de spelers etages bouwen. Investeer in hogere etages, probeer andere investeerders voor te zijn en wie weet bouw jij dat mooie penthouse.

Aantal

  • Verzending via PostNL:  Nederland € 3,95, België € 13,95 Verzending via PostNL: Nederland € 3,95, België € 13,95
  • Betalen via bankoverschrijving Betalen via bankoverschrijving
  • Betalen met iDeal Betalen met iDeal

Wie wil er niet in een prachtig penthouse wonen in het hartje van New York of één van de andere toonaangevende wereldsteden? Het is de uitdaging voor de spelers in dit spannende strategiespel de bovenste posities in de gebouwen van de oprijzende Skyline te veroveren.

In het spel Skyline of the World bouwen de spelers etages op elkaar. Je mag niet op je eigen etages bouwen. Als je de bovenste etage van een gebouw bezit, ontvang je elke beurt inkomsten voor deze etage. Door de bovenste etage van aangrenzende gebouwen te verkrijgen, kunnen de spelers hun inkomsten verder verhogen. Met bonuskaarten kun je extra cash genereren, die je nodig hebt om te investeren in nieuwe, steeds hogere etages. Uiteindelijk is de realisatie van penthouses nodig om prestigepunten op te bouwen. Je kunt een penthouse alleen op het vijfde en hoogste niveau bouwen. Elk penthouse levert een prestigepunt op. Je ontvangt een speciale Skyline etage bij de bouw van je eerste penthouse én de speler die er in slaagt als eerste een derde penthouse te bouwen krijgt – als enige – een tweede Skyline etage. De Skyline etage en de neutrale etages zijn belangrijke spelstukken, die je helpen bij het realiseren van je tactische en strategische doelen in het spel. Bij de realisatie van elke penthouse ontvangen de andere spelers bovendien nieuwe bonuskaarten. Aan het einde van het spel levert de bovenste positie op elk gebouw dat op een oranje gemarkeerd gebied staat ook een prestigepunt op. Tenslotte is het mogelijk twee prestigepunten te behalen door aan het einde van het spel jouw opdracht te hebben gerealiseerd. Zodra een speler zijn derde penthouse bouwt mag hij zijn bonus Skyline etage bouwen en komen alle andere spelers ieder nog één keer aan de beurt voordat het spel ten einde is. De winnaar is de speler die aan het einde van het spel de meeste prestigepunten heeft opgebouwd.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-4
Speelduur
60 minuten
Taal
Nederlands