Het Grote Taalspel
search
  • Het Grote Taalspel
  • Het Grote Taalspel

Het Grote Taalspel

€ 34,95
Inclusief btw

Wat betekent “Op een houtje bijten?" Hoe schrijf je het meervoud van tante? Welk lidwoord is onbepaald: de of het of een? Noem een werkwoord dat begint met een h. Wat is het tegenovergestelde van modern?

Aantal

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Wie de meeste vragen goed heeft, gaat het snelst van A naar Z. Voor elk goed antwoord krijg je bovendien de letter waarop je op dat moment staat. Als je van je letters een woord kan leggen, mag je extra plaatsen vooruit. Maar let op: als je een kanskaart trekt, kunnen er onverwachte dingen gebeuren.

Speel dit spannende spel en scoor beter voor taal. Je kunt het op school en thuis spelen, met je vrienden of met je familie. Je kunt zelf beslissen hoe lang het spel duurt.

Met Het Grote Taalspel oefenen kinderen spelenderwijs allerlei taalonderdelen, zoals woordenschat, spelling, uitdrukkingen en nog veel meer. Ze hebben er dus lang plezier van. Kinderen uit verschillende jaargroepen kunnen samenspelen. Of speel met het hele gezin. Ook voor u zelf en oudere kinderen een leuke manier om kennis op te frissen. Natuurlijk voldoen alle vragen aan de nieuwste spellingeisen. De vragen zijn gemaakt door taaldeskundigen Wim Daniëls en Kasper Boon.

Datasheet

Leeftijd
9-99 jaar
Spelers
2-4
Speelduur
variabel
Taal
Nederlands