Invaders
search
  • Invaders
  • Invaders

Invaders

Buitenaardse wezens vallen de aarde aan! Sluit je aan bij het verzet en verdedig onze planeet, of geef leiding aan de aliens en verpletter die blauwe planeet.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Invaders  speelt zich af op aarde in het jaar 2127 – de toekomst. Een verpletterende invasie door een verschrikkelijke vijand is begonnen. De spelers controleren twee totaal verschillende krachten, een jaar na het begin van de invasie: een speler controleert een onverzettelijke buitenaardse invasie (de indringers) en de andere speler controleert de mensheid.

Kun jij de mensheid helpen om het dodelijke invasie plan te stoppen?

Het spel wordt gespeeld in ronden. Elke ronde is er slechts één speler aan de beurt. De spelers zijn om en om aan de beurt. In zijn beurt voert een speler alle fases van een ronde uit, voordat de beurt naar de andere speler gaat. De Invader begint altijd met de eerste ronde.

Invaders is een asymmetrisch kaartspel voor twee spelers, waarbij één speler (de Mensheid) probeert zich te verdedigen tegen de aanvallen van de andere speler (de Invader). Het spel bevat kaarten met Engelse tekst en Nederlandse spelregels. Veel kaarten hebben speciale regels waardoor het spel verrassende wendingen kan hebben. Invaders is ontworpen als een compleet spel met hoge herspeelbaarheid. Naarmate je meer ervaring krijgt met het spel kun je met kaarten uit uitbreidingen en/of promokaarten een eigen deck samenstellen. Er zijn verschillende wincondities waardoor het plot altijd anders afloopt als dat je verwacht. Het spel is voorzien van prachtig artwork van CheChu Nieto. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar. De gemiddelde speelduur is 60 minuten.

Kun je geen genoeg krijgen van Invaders? Breidt het spel uit met Armageddon.

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
2
Speelduur
60 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in