Hong
search
  • Hong
  • Hong

Hong

Overspoelt de drakenmeester het keizerrijk of houdt de keizer zich staande? Help de keizer met het vechten tegen de tweekoppige draken!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In een mysterieus land hier ver vandaan, wordt een keizerrijk bedreigd door een roekeloze drakenmeester. Hij probeert het keizerrijk te veroveren door de keizer te verslaan met tweekoppige draken (Hongs). Zolang de draken niet in grote getale verschijnen kan de keizer zich staande houden. Maar de drakenmeester weet dat veel kleine draken de ondergang van het keizerrijk betekenen. Kan de keizer zijn land verdedigen, of zal de drakenmeester het keizerrijk met draken overspoelen?

Beide spelers hebben een ander doel om het spel te winnen. Een Hong is een rechte rij tegels van 1 of meer lijfdelen en aan beide uiteinden een drakenkop. Hong is een toegankelijk tegellegspel met weinig regels, maar veel strategie. Het spel kent zeer eenvoudige regels en vlotte beurten. Spelersbeurten wisselen elkaar snel af. Na een spelletje wil je zeker nog een revanche in de andere rol. Je kunt het spel spelen in het ‘kasteel’ of in de ‘tuin’. Het speelbord is namelijk dubbelzijdig, dus kun je zelf kiezen. Dit spel is inclusief ‘Grot van de zeven Grootdraken’ uitbreiding.

Inhoud van het spel:

- 1 speelbord (dubbelzijdig)

- 70 hong tegels

- 15 hong fiches

- 1 Grot van de zeven Grootdraken' bord

- 7 grootdraak tegels

- spelregels

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands