Inspecteur Hoogstraten Kruisverhoor
search
  • Inspecteur Hoogstraten Kruisverhoor

Inspecteur Hoogstraten Kruisverhoor

De telefoon rinkelt op het kantoor van de inlichtingendienst. Bij een inval is een sleutelpersoon uit een crimineel netwerk aangehouden. Hij heeft informatie over een misdrijf dat snel zal plaats vinden. Verzamel bewijsmateriaal om dit misdrijf te voorkomen.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Inspecteur Hoogstraten: Kruisverhoor rinkelt de telefoon op het kantoor van de inlichtingendienst. Inspecteur Hoogstraten neemt op. Bij een inval is een sleutelpersoon uit een crimineel netwerk gevangen genomen. Deze internationaal gezochte misdadiger heeft informatie over een misdrijf dat binnenkort zal plaatsvinden. Hoogstraten staat bekend om zijn oog voor details en scherpe vragen. Hij geeft opdracht deze persoon binnen te brengen voor verhoor en is vastbesloten om dit aanstaande misdrijf te voorkomen door er achter te komen: welk misdrijf gepland is, waar het plaats zal vinden, wie de vermeende dader is en welk voorwerp deze dader zal gebruiken!

Bij dit onderzoek zal Inspecteur Hoogstraten gebruikmaken van verschillende hulpmiddelen en bronnen om achter de juiste informatie te komen. Maar hij houdt er ook rekening mee, dat de verdachte niet altijd zal meewerken en het verhoor zal proberen te verstoren…

Jullie onderzoeken gelijktijdig een verschillend misdrijf. Kun jij als eerste alle details van je zaak benoemen? Dan win jij het spel. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar. De gemiddelde speelduur is 40 minuten.

Het spel duurt maximaal 12 ronden. Elke ronde bestaat uit een kruisverhoor, waarbij jullie om beurten de rol van inspecteur en van ondervraagde op jullie nemen. De startspeler is elke ronde als eerste aan de beurt en is als eerste de inspecteur. Daarna speelt de ander de rol van inspecteur.

Nieuwsgierig naar Inspecteur Hoogstraten: Kruisverhoor? Bekijk onze uitlegvideo. In de Inspecteur Hoogstraten reeks zijn nog 2 varianten verschenen: Diamantbeurs en Gangstervilla.

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
2
Speelduur
40 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026301934

Je bent misschien ook geïnteresseerd in