Navegador
search
  • Navegador
  • Navegador
  • Navegador
  • Navegador

Navegador

Navegador voert je mee naar de 15de Eeuw, het tijdperk van de Portugese ontdekkingsreizigers. In dit strategische bordspel kunnen de spelers kiezen uit acties als het aannemen van nieuw personeel, het bouwen van schepen en gebouwen, het verkennen van wereldzeeën, het vestigen van kolonies, het verhandelen van goederen en het verkrijgen van privileges.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In het spoor van de grote ontdekkingsreizigers:
Navegador voert je mee naar de 15de Eeuw, het tijdperk van de Portugese ontdekkingsreizigers. In dit strategische bordspel start je in Lissabon. Als je de wereldzeeën verkent, dan kun je ook kolonieën stichten en lucratieve handel op de markt beginnen. Ook kun je nieuw personeel aannemen, schepen bouwen, investeren in scheeps-werven, kathedralen of fabrieken. Het verkrijgen van privileges is van strategisch belang in het strategische bordspel Navegador. Ben jij klaar voor het avontuur?

Een levendige markt:
 Elke speler start met twee schepen en drie arbeiders en probeert dit uit te breiden (zie afbeelding rechts). Er zijn meerdere onontdekte landen waar de spelers hun koloniën kunnen stichten. Koloniën die suiker, goud of specerijen opleveren. Op de levendige markt van Navegador (afbeelding rechts, linker gedeelte) kun je geld verdienen door deze te verkopen of te produceren.

Investeren:
 Het geld dat je op de markt hebt verdiend, kun je investeren in nieuwe schepen en gebouwen. Je kunt kiezen uit fabrieken, een scheepsdok en kerken. Ook kun je extra arbeiders aantrekken. De arbeiders heb je nodig om kolonies te stichten of om gebouwen en privileges te verkrijgen. Je zult al snel merken dat je een bewuste keuze moet maken op welke strategie je je richt? Dit is zeker ook afhankelijk van de keuzes van de andere spelers.

0

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
2-5
Speelduur
60- 90 minuten
Taal
Nederlands