Invaders Armageddon
search
  • Invaders Armageddon

Invaders Armageddon

INVADERS Armageddon is een expansie voor Invaders. Deze uitbreiding bevat 4 modules om het gevecht om de Aarde tussen de mensheid en de Invaders een vervolg te geven.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

INVADERS: Armageddon is een expansie voor Invaders. Deze uitbreiding bevat 4 modules om het gevecht om de Aarde tussen de mensheid en de Invaders een vervolg te geven.

De mensheid krijgt een nieuwe fase, waardoor hij het enorme buitenaardse moederschip kan aanvallen. Mogelijk kan zijn kans op een overwinning tegen de buitenaardse overheersers worden vergroten. Deze toevoeging verandert de manier waarop beide spelers de invasie van de aarde bestrijden.

De strijd zal zich ook uitbreiden naar drie kuststeden. Samen met zijn kaarten zet de Invader inktvissen in om een steeds groter wordende zwerm te vormen, terwijl de mensheid worstelt om de aarde te verdedigen met een beperkt aantal jet-squadrons.

Er zijn ook nieuwe strategieën beschikbaar voor elke speler. Vanwege de verborgen aard van deze krachtige toevoegingen, blijven beide spelers raden naar het algehele aanvalsplan van hun tegenstander.

Ten slotte hebben beide spelers toegang tot een nieuw spel met versterkingskaarten, die kunnen worden gebruikt om nieuwe rekruten en andere bedreigingen in te roepen om je tegenstander te verrassen.

Invaders: Armageddon is de uitbreiding op Invaders. Bekijk het basisspel hier.

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
2
Speelduur
45 minuten
Taal
Engels

Specifieke referenties

ean13
8718026302030

Je bent misschien ook geïnteresseerd in