Keltis Fun & Go
search
  • Keltis Fun & Go

Keltis Fun & Go

Het leukste familiespel voor onderweg! Probeer zo lang mogelijke rijen te maken om de meeste punten te scoren. Wie maakt de langste rijen?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Keltis: Fun & Go ga je steen voor steen naar de overwinning

Een snel spel met eenvoudige regels! Als je aan de beurt bent, draai je een tegel open. Je moet kiezen of je daarmee een rij langer gaat maken, een nieuwe rij begint of deze laat liggen. In plaats van een tegel open te draaien, kun je ook een eerder opengedraaide tegel uit het midden pakken.

Op deze manier probeer je zo lang mogelijke rijen te maken, want lange rijen leveren veel punten op! Vergeet niet om ook wenstegels te verzamelen, want anders verlies je alsnog punten. Wie maakt de langste rijen?

Keltis: Fun & Go heeft eenvoudige regels en is snel te spelen! Het spel is in twee minuten uitgelegd en daarna kun je spelen. Probeer je rijen zo lang mogelijk te maken, maar let op… alle getallen moeten in op- of aflopende volgorde worden aangesloten. Je moet je tegenstanders in de gaten houden. Elke tegel komt namelijk slechts één keer voor in het spel. Als je je tegenstanders goed in de gaten houdt, dan kun je hen flink dwarszitten. Het is zeer geschikt voor families met kinderen. Iedereen die tot 10 kan tellen kan meespelen. Mede door de vlotte beurten is dit spel ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Keltis: Fun & Go is onderdeel van de Fun&Go lijn. Dit betekent dat de doos een handig formaat heeft om overal mee naar toe te nemen.

Bekijk het ‘grote’ Keltisspel.

Datasheet

Leeftijd
7+
Spelers
2-4
Speelduur
15 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in