Flying Kiwis
search
  • Flying Kiwis
  • Flying Kiwis
  • Flying Kiwis

Flying Kiwis

Kiwi’s kunnen niet vliegen, maar ze willen wel met vakantie. Dus op naar de platformen en hup, in de fruitkist. Natuurlijk wil iedereen naast zijn beste vriend zitten. Wie slaagt erom zijn kiwi’s op de juiste plaats in de bak te schieten?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Flying Kiwi’s willen de kleine kiwi’s op vakantie en ver van Nieuw-Zeeland een beetje ontspannen. Maar dat is niet zo eenvoudig… De kiwi’s zijn dan wel vogels, maar ze kunnen niet vliegen! Dus moeten ze iets anders bedenken. De kiwi’s besluiten om zich te verstoppen in een fruittransport. En wat is nou een betere verstopplek dan een kist met kiwi’s? Die worden de hele wereld over vervoerd. De vakantie is gered! In een mum van tijd staan er katapulten klaar om de vogels naar de kisten te schieten. En dat is jullie taak! Help de kiwi’s om de beste plaatsen voor hun reis te krijgen!

Eindelijk kunnen de kiwi’s met vakantie! Maar het inchecken is een probleem, want iedereen wil naast zijn beste vrienden zitten. Het liefst zitten ze in groepen van vier bij elkaar. Degene die als eerste vier van zijn kiwi’s in een vierkant in de kist weet te krijgen, wint het spel. Lukt dit niemand, dan worden alle kiwi’s afgeschoten tot ze allemaal in of op de kist liggen. Daarna worden de punten geteld. De speler met de meeste punten wint dan het spel.

Flying Kiwi’s is een vliegensvlug spel voor kinderen vanaf 5 jaar, maar is hilarisch voor iedereen. Schiet de kiwi’s in de vakken en probeer zo een vierkant te maken. Het is een leuke combinatie van behendigheid en tactiek. Hilarisch en spannend tot het einde!

Datasheet

Leeftijd
5+
Spelers
2-4
Speelduur
10 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in