Fast Forward: Op de vlucht!
search
  • Fast Forward: Op de vlucht!

Fast Forward: Op de vlucht!

Begin het spel zonder de spelregels te lezen. Zoek een paar medespelers en begin. Je leert de regels gedurende het spel! Weet jij te ontsnappen?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Fast Forward: Op de Vlucht!

“Snel! We moeten vluchten!”, roep je naar je vrienden. “HET MONSTER heeft ons bijna te pakken! Kijk goed om je heen! Je weet immers nooit wie of wat ons kan helpen.” Blijft jouw team uit de handen van HET MONSTER en lukt het jullie om alle hoofdstukken van dit spannende verhaal te doorlopen? OP DE VLUCHT is een coöperatief spel voor spelers die van puzzelen houden. Start FAST FORWARD: Op de Vlucht! zonder de spelregels vooraf te lezen. Zoek gewoon een paar medespelers en ontdek de regels terwijl je speelt.

De Fast Forward-serie maakt gebruik van het nieuwe “Fabel”-concept: met de voorgesorteerde kaartenstapel ontdek je alle kaarten en spelregels tijdens het spelen van het spel. Zo hoef je niet eerst allemaal regels te lezen, maar kun je direct beginnen met spelen. Denk je dat je het na 1x allemaal weet? Nee dus, je kunt dit spel vaker spelen en elke keer zal het verloop anders zijn.

Dit spel is geschikt voor 1-4 personen vanaf 12 jaar. De gemiddelde speelduur is 75 minuten.

In deze uitgave draait het om het vluchten voor het monster. Naast deze uitgave verschenen in de Fast Forward lijn nog 3 varianten: Jackpot, Ten Aanval en Spookuur.

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
1-4
Speelduur
75 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in