Inspecteur Hoogstraten Gangstervilla
search
  • Inspecteur Hoogstraten Gangstervilla
  • Inspecteur Hoogstraten Gangstervilla

Inspecteur Hoogstraten Gangstervilla

Het spannende coöperatief kaartspel! Lukt het jouw en je team om de bodyguards te overmeesteren en de topcrimineel op te pakken?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Inspecteur Hoogstraten: Gangstervilla is een crimineel spannend coöperatief kaartspel. Het kantoor van inspecteur Hoogstraten staat vol met dossiers. Een team van rechercheurs heeft maandenlang onderzoek gedaan naar de verblijfplaats van een internationaal gezochte crimineel. Het onderzoek heeft zijn vruchten afgeworpen: inmiddels is bekend dat deze topcrimineel zich verschuilt in een villa in een afgelegen park.

De volgende uitdaging is de arrestatie van deze topcrimineel. De villa wordt namelijk bewaakt door dertien tot de tanden toe bewapende bodyguards. Om bij jullie doelwit te komen zullen jullie hen eerst moeten uitgeschakelen. Alleen een gecoördineerd team met resolute agenten kan erin slagen de bewakers uit te schakelen en het hol van de leeuw binnen te dringen. In de villa zal het uiteindelijk tot een confrontatie moeten komen…

Jullie zijn het arrestatieteam. Jullie opdracht is de topcrimineel op te pakken. Om dat voor elkaar te krijgen, moeten eerst de bodyguards in en rondom de villa worden opgepakt. Hiervoor hebben zij verschillende voorwerpen tot hun beschikking. Pas nadat jullie alle 13 lijfwachten hebben uitgeschakeld, kunnen jullie de topcrimineel arresteren. Jullie winnen het spel gezamenlijk als jullie hem achter slot en grendel weten te zetten.

Nieuwsgierig naar Inspecteur Hoogstraten: Gangstervilla? Bekijk onze uitlegvideo. In de Inspecteur Hoogstraten reeks zijn nog 2 varianten verschenen: Diamantbeurs en Kruisverhoor.

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in