Exit Het vergeten Eiland
search
  • Exit Het vergeten Eiland
  • Exit Het vergeten Eiland

Exit Het vergeten Eiland

Ontsnap van het vervloekte eiland! Probeer in dit uitdagende coöperatieve escape room-spel binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Hulpkaarten brengen jullie op het goede spoor. Intense spelervaring voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Het meer is kalm, de zon lacht jullie toe. Wat een fantastisch zeiltochtje!

Er staat geen zuchtje wind ... totdat een windhoos vanuit het niets opeens jullie boot doet omslaan. Je slaat overboord en verliest het bewustzijn.

Als jullie weer bijkomen, bevind je je op een zwart zandstrand. Van de boot is geen spoor te bekennen, niet eens wrakstukken. Je kijkt om je heen en vindt een oud boek en een gouden draaischijf.

Het uitdagende coöperatieve escape room-spel!

Ontsnap zo snel mogelijk van het vervloekte eiland. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten zitten. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een goed einde te brengen. En komen jullie er echt niet uit, dan bevat het spel tipkaarten om jullie op het goede spoor te brengen.

EXIT: Het Vergeten Eiland is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een "echte" escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring!

De puzzels zijn vrij pittig. Daardoor is het spel vooral geschikt voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers.

Inhoud:

- 1 decodeerschijf

- 87 kaarten

- 5 uitzonderlijke delen

- 1 boek

- De spelregels

999 Games
0

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
1-4
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8719214424329