Patchwork Light
search
  • Patchwork Light

Patchwork Light

Eenvoudig en snel tweepersoonsspel. Probeer je dekentableau zo vol mogelijk te bouwen. Houd rekening met tijd en zorg dat de lapjes mooi passen. Sommige lapjes leveren inkomen op. Voor kinderen, ouderen en iedereen die een snelle versie van het oorspronkelijke Patchwork wil spelen!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Eenvoudig en snel tweepersoonsspel

Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met de tijd die het inpassen kost en de inkomsten die het in knopen genereert. Uiteindelijk krijg je namelijk zoveel punten als het aantal knopen dat je hebt minus tweemaal de onbebouwde velden op je speelbord.

In Patchwork Light zijn jullie niet per se afwisselend aan de beurt. Wie in tijd achterloopt, is zolang aan de beurt tot zijn tijdsteen de ander heeft ingehaald. Dit kan leiden tot interessante dilemma’s. Omdat de lapjes altijd in een andere volgorde om het speelbord liggen, is geen spel gelijk.

Patchwork Light is vooral geschikt voor kinderen in de onderbouw, ouderen en iedereen die een snellere versie van het oorspronkelijke Patchwork wil spelen!

Inhoud:

2 x 1 dekentableau

2 x tijdsteen

1 tijdspoor

1 neutrale pion

29 lapjes

31 knopen

spelregels

999 Games

Datasheet

Leeftijd
6+
Spelers
2
Speelduur
10 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in