Claim Kingdoms
search
  • Claim Kingdoms

Claim Kingdoms

Claim het grootste gebied met jouw facties! Lukt het jou om goed samen te werken met vriendelijke trollen, machtige draken of dappere ridders?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Claim Kingdoms regeer je over een klein gebied in een verlaten hoek van het koninkrijk. Het is tijd om dat te veranderen en jouw invloed uit te breiden. Je trekt door het land en probeert de verschillende facties te overtuigen om jouw zijde te kiezen. Werk samen met de dappere ridders, de vriendelijke gnomen, de machtige draken en de vele andere inwoners van het land. Als je dit spel om de macht slim speelt, zullen voldoende facties jou steunen en heers jij straks over het grootste gebied in het rijk!

Claim Kingdoms is een tegellegspel in de wereld van Claim voor de hele familie. Sluit kaarten aan in het speelveld en gebruikt de speciale kracht van die kaart. Probeer aan het einde van het spel de meeste kaarten van een factie te controleren voor een eindbonus. Deze editie bevat 10 verschillende facties met elk een unieke speciale kracht. Fantastisch en sfeervol artwork maken dit spel helemaal compleet.

Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 8 jaar. De gemiddelde speeltijd is 30 minuten.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303075

Je bent misschien ook geïnteresseerd in