Altiplano uitbreiding De Reiziger
search
  • Altiplano uitbreiding De Reiziger

Altiplano uitbreiding De Reiziger

€ 23,95
Inclusief btw

Een reiziger trekt door de Zuid-Amerikaanse hooglanden en deelt de nieuwe inzichten die hij tijdens zijn reizen heeft opgedaan met de lokale bevolking. Iedereen die hem ontmoet kan van deze kennis profiteren. Een handelspost maakt het mogelijk om zeldzame goederen te krijgen in ruil voor opalen. Ten slotte voegt een hele reeks gebeurtenissen nog meer variatie toe aan het leven tussen de bergketens

Aantal

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Altiplano: De Reiziger is een uitbreiding op Altiplano. Hierin wordt het plannen van verplaatsingen belangrijker en de toegang tot goederen interactiever. Vooral de voordelen die je via de reiziger kunt krijgen, openen volledig nieuwe manieren om je rijkdom te vergroten. Maar onvoorziene gebeurtenissen vragen soms om spontane beslissingen die je planning beïnvloeden. Het streven naar succes in dit onherbergzame gebied verandert in een compleet nieuwe uitdaging! Daarom de belangrijke vraag: wie is hierop voorbereid?

Een reiziger trekt door de Zuid-Amerikaanse hooglanden. Hij deelt de nieuwe inzichten die hij tijdens zijn reizen heeft opgedaan met de lokale bevolking. Iedereen die hem ontmoet, kan van deze kennis profiteren. Een handelspost maakt het mogelijk om zeldzame goederen te krijgen in ruil voor opalen. Ten slotte voegt een hele reeks gebeurtenissen nog meer variatie toe aan het leven tussen de bergketens in Bolivia en Peru.

Altiplano: De Reiziger bevat 2 varianten die kunnen worden toegevoegd aan het basisspel. Allereerst de variant De reiziger: hierin koop je goederen, opalen en voordeelkaarten. Dit biedt meer opties en mogelijkheden. Daarnaast is er de variant Gebeurtenissen: Aan het begin van het ronde wordt een gebeurteniskaart gedraaid. Deze heeft een positief of negatief effect voor alle spelers. Er is ook een variant voor een korter spel inbegrepen. De Reiziger is een strategisch spel voor 2-5 spelers vanaf 12 jaar. De gemiddelde speelduur is 60 minuten.

Dit is de uitbreiding op Altiplano.

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
2-5
Speelduur
60 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in