Het Verlaten Station
search
  • Het Verlaten Station

Het Verlaten Station

Werk samen met je team om een mysterieus ruimtestation te onderzoeken dat te midden van zwaar onweer in de lucht zweeft. Lukt het jou team om de raket te lanceren?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Spanning op grote hoogte in Het Verlaten Station

Jullie vliegmachine staat op het punt om te landen op een verlaten ruimtestation. Dit Verlaten Station zweeft op 7000 kilometer hoogte in de lucht. Als de vliegmachine landt, doemt uit de mist een raket op. Lukt het jullie om de raket te lanceren? Dan kunnen jullie daarmee verder reizen om zo de lang vergeten beschaving van Archean te vinden. Jullie verkennen het ruimtestation om de missie te laten slagen. Ook moeten jullie alle noodzakelijke onderdelen (condensatoren, bliksemafleiders en het lanceerplatform) in een functionerend elektrisch circuit met elkaar verbinden Wat is het probleem? Zwaar omringt het het ruimtestation. Alles wat jullie doen wordt gehinderd door bliksem en windvlagen. Wordt de raket gelanceerd voordat jullie geëlektrocuteerd worden of van het platform worden geblazen?

De Uitgever over Het Verlaten Station

Het verhaal gaat verder! Het begon als een eenvoudig eilandavontuur, maar het is veranderd in een ontwikkelende verhaallijn. Van de oceaan naar de woestijn en nu in de lucht… Deze nieuwe episode zorgt voor unieke uitdagingen, zoals het samen creëren van een terrein met beperkt beschikbare informatie en de bouw van een echt elektriciteitscircuit. De auteur, Matt Leacock, heeft zo’n uitzonderlijk mechanisme bedacht met het bouwen van een circuit. Hierdoor werden we genoodzaakt om onze regel te breken: geen spellen uitgeven waar batterijen in zitten. Hopelijk vinden jullie ook dat de vonken van het resultaat afvliegen!

Het Verlaten Station is het derde deel (na het Verboden Eiland en de Vergeten Stad) in een reeks coöperatieve spellen.

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-5
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303143

Je bent misschien ook geïnteresseerd in