Railroad Ink NL (rood)
search
  • Railroad Ink NL (rood)
  • Railroad Ink NL (rood)

Railroad Ink NL (rood)

Het competitief puzzelspel voor de hele familie inclusief 2 uitbreidingen: Vulkanen en Meteoren! Creëer jij het beste netwerk?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Railroad Ink Vuurrode versie is een competitief puzzelspel voor de hele familie. Gooi de dobbelstenen en teken routes op je speelbord. Creëer netwerken door uitgangen met elkaar te verbinden en scoor daarmee punten aan het einde van het spel. Maak het spel uitdagender met één van de twee ingesloten uitbreidingen: vulkanen en meteoren (rood).

Het spel wordt gespeeld over 7 ronden. Probeer zoveel mogelijk uitgangen met elkaar te verbinden door routes te tekenen. Hoe meer uitgangen je met elkaar verbindt in hetzelfde netwerk, hoe meer punten je verdient. Je krijgt daarnaast bonuspunten voor je langste spoorweg, je langste snelweg en door te tekenen in de centrale velden in het midden van je speelbord.

Aan het begin van elke ronde gooit één speler alle routedobbelstenen. Het resultaat van deze worp bepaalt welke routes alle spelers moeten tekenen gedurende deze ronde. Na de worp gaan alle spelers tegelijkertijd de door de dobbelstenen aangegeven routes op hun eigen speelbord tekenen. Voltooi zoveel mogelijk routes en krijg de meeste punten.

Als je bekend bent met de regels van het Railroad Ink Vuurrode versie basisspel, dan kun je het spel pittiger maken door één van de twee optionele uitbreidingen toe te voegen aan het spel.

Nieuwsgierig? Bekijk onze uitlegvideo. Naast deze blauwe versie is er ook een diepblauwe versie (rivieren en meren).

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
1-6
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303198

Je bent misschien ook geïnteresseerd in