Zooloretto
search
  • Zooloretto
  • Zooloretto

Zooloretto

Je bent eigenaar van een dierentuin en probeert zo veel mogelijk bezoekers naar je dierentuin te trekken. Heb jij de meeste dieren?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Zooloretto is iedere speler directeur van een dierentuin. Natuurlijk wil iedereen zijn dierentuin zo succesvol mogelijk maken. Als het aantal dieren toeneemt, dan zul je het aantal verblijven moeten uitbreiden en zul je verkoopkramen moeten plaatsen om het aantrekkelijker te maken voor bezoekers. Aan het einde van het spel wint de speler met de meeste punten. Wie is de beste dierentuindirecteur?

Je verdient punten door zoveel mogelijk bezoekers naar je dierentuin te trekken. Hiervoor moet je sets van gelijke dieren verzamelen. Als het je lukt om veel dieren voor je dierentuin te krijgen, dan kan het de moeite waard zijn om uit te breiden. Maar als de dierenverblijven vol zijn, moeten de dieren de schuur in en verlies je punten. Verkoopkramen bij de dierenverblijven zorgen dat je altijd punten scoort voor niet volledig gevulde verblijven. Verzamel punten; de speler met de meeste punten wint dus het spel.

Zooloretto is het bekende en internationaal bekroonde familiespel en is verkrijgbaar in een Nederlandse editie. Verzamel dieren, plaats ze in hokken, fok jonkies en verplaats je dieren omdat ze meer ruimte nodig hebben. Het spel heeft eenvoudige regels, maar lastige keuzes: leg een tegel tactisch in het aanbod op een kar of neem alle tegels op een kar en leg deze in je dierentuin. Deze versie wordt standaard geleverd inclusief 3 mini-uitbreidingen! Het spel is geschikt voor 2-5 spelers. Speel je met z’n tweeën? Lees dan goed de spelregels. Deze speelwijze staat uitvoerig beschreven.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze uitlegvideo. Dit spel kun je uitbreiden met: een grizzlybeer, een rendier, een tapir en een ringstaartmaki.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-5
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in