Inspecteur Hoogstraten: Diamantbeurs
search
  • Inspecteur Hoogstraten: Diamantbeurs

Inspecteur Hoogstraten: Diamantbeurs

Het alarm gaat af, één van de voorwerpen is gestolen! Wie is de dief? Wie is onschuldig? Probeer jouw rol goed te benutten!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Inspecteur Hoogstraten: Diamantbeurs heeft de jaarlijkse diamantbeurs haar deuren geopend. Vanuit het hele land stromen de bezoekers toe om de kostbare tentoongestelde juwelen, sieraden en horloges te komen bekijken. Er worden veel bezoekers verwacht, dus is de politie ingeschakeld om een oogje in het zeil te houden. Want niet iedere bezoeker heeft goede bedoelingen … Vol trots ziet de museumdirecteur hoe de bezoekers zich vergapen aan de aanblik van de schatten uit het museum. Voor enkelen is de aanblik niet voldoende, daarom kijkt een beveiligingsbedrijf mee vanuit een kantoor. Je weet immers nooit wat mis kan gaan.

Halverwege de middag gaat het alarm af! Een dief heeft toegeslagen en is erin geslaagd een voorwerp te stelen. Het is zaak om deze diefstal zo snel mogelijk op te helderen, of misschien heb je andere belangen en wil je alles zo laten en stiekem verdwijnen met de buit? Iedere aanwezige op de beursvloer heeft andere prioriteiten: de dief wil zoveel mogelijk buit verzamelen, de politie gaat op zoek naar aanwijzingen, de verzekeringsagent wil redden wat er te redden valt en gewone bezoekers willen niets met deze diefstal te maken hebben. Welke rol speel jij? En hoe scoor jij daarmee punten?

Nieuwsgierig naar Inspecteur Hoogstraten: Diamantbeurs? Bekijk hier onze uitlegvideo. In de Inspecteur Hoogstraten reeks zijn nog 2 varianten verschenen: Kruisverhoor en Gangstervilla.

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
3-6
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026302689

Je bent misschien ook geïnteresseerd in