Imhotep uitbreiding Een nieuwe Dynastie
search
  • Imhotep uitbreiding Een nieuwe Dynastie
  • Imhotep uitbreiding Een nieuwe Dynastie

Imhotep uitbreiding Een nieuwe Dynastie

Breid je spel uit met Imhotep Dynastie. Het bouwen van monumenten gaat verder! Jouw werk is ook bij de Egyptische goden niet ongemerkt gebleven. Zij belonen jou als je jouw bouwvoornemens behaald zijn. Lukt dit echter niet, dan zal hun wraak zoet zijn.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Imhotep: Een Nneuwe Dynastie is een uitbreiding voor IMHOTEP waarin het bouwen van monumenten verder gaat!

Je hebt aangetoond waardig te zijn en mag daardoor leiding geven bij het uitvoeren van nieuwe bouwplannen. Kun je nogmaals aantonen dat jij hiervoor de juiste persoon bent? Op de markt kom je nieuwe handelswaren tegen die je bij jouw werk kunt gebruiken. En jouw werk is ook bij de Egyptische goden niet ongemerkt gebleven. Ze belonen je als je jouw bouwvoornemens behaalt. Lukt dit echter niet, dan zal hun wraak zoet zijn.

Het bouwen van monumenten gaat verder! Laat zien wat je waard bent en neem het voortouw bij de bouw van een aantal ambitieuze bouwprojecten. Laat eens te meer zien wat je in je mars hebt!

Op de markt vind je nieuwe hulpmiddelen die je kunnen helpen bij jouw taak. En zelfs de Egyptische goden houden jouw prestaties in de gaten. Ze zullen je belonen als je jouw bouwplannen volgens planning uitvoert. Maar lukt dit niet, dan word je daarvoor gestraft!

Imhotep: Een nieuwe Dynastie bevat nieuwe bouwplaatsen. Hierdoor kun je nieuwe combinaties van bouwplaatsen maken, zodat elk spel anders is. Ook bevat het spel nieuwe marktkaarten waarmee je speciale privileges kunt gebruiken om je tegenstanders te slim af te zijn. Met een nieuwe module scoor extra punten door aan de voorwaarden van de goden te voldoen. Door deze uitbreiding is er nog meer variatie en nog meer spelplezier.

Nieuwsgierig? Bekijk onze uitlegvideo. Bekijk ook eens Imhotep Het basisspel en Het Duel in de Imhotep serie.

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-4
Speelduur
50 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in