Escape Tales: het Ritueel
search
  • Escape Tales: het Ritueel
  • Escape Tales: het Ritueel

Escape Tales: het Ritueel

Beleef een escape room ervaring in de vorm van een kaartspel. Er is geen tijdsdruk en het spel focust op het verhaal. Terwijl je druk bezig bent met het oplossen van de puzzels bepalen jouw keuzes hoe het verhaal zich ontwikkelt.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Escape Tales: Het Ritueel biedt een escape room ervaring in de vorm van een kaartspel. Maar je wordt niet gehinderd door tijdsdruk. Het spel focust zich met name op de verhaallijn en het uitspelen daarvan. Terwijl je druk bezig bent met het oplossen van de puzzels in het spel bepalen jouw keuzes hoe het verhaal zich ontwikkelt!

Het Verhaal

Je kruipt in de huid van Sam, wiens dochter een paar maanden eerder in een coma is geraakt die volgens de doktoren niet te verklaren valt. Volgens hen zou alles in orde moeten zijn met het meisje. Ze is gezond en zou niet in coma moeten liggen. Wanhopig gaat Sam op zoek naar iets dat hem zou kunnen helpen. Dan ontmoet hij Mark, een man die ooit in een vergelijkbare situatie zat.

Hij is niet scheutig met details, maar geeft Sam een eng uitziend boek dat het “Ritueel van Ontwaking” heet. Mark belooft dat het boek het antwoord bevat, maar Sam moet zich wel mentaal goed voorbereiden op de reis die voor hem ligt. Met doorzettingsvermogen en een beetje geluk zal hij zijn dochter vinden, erachter komen wat haar zo ziek maakt en haar wakker kunnen maken.

Sam staat in zijn kelder en kijkt om zich heen, klaar voor de terugkeer van zijn dochter. Maar ben jij daar ook klaar voor?

Escape Tales: Het Ritueel is een “Escape Room”-spel waarbij het verhaal centraal staat. Er zijn meerdere scenario’s en verschillende eindes: je keuzes bepalen hoe het spel zich ontwikkeld Het spel is herspeelbaar: ontdek nieuwe locaties, ontmoet nieuwe karakters en beleef een andere einde. Het spel heeft een meeslepend verhaal: sterk verhaal, dat jullie deelgenoot maakt met het leed en de zoektocht van de hoofdpersoon naar zich dochter in een benauwende schaduwwereld. Er zijn verschillende puzzels: grafische puzzels, woordpuzzel en logische puzzels. Er is dus heel veel variatie.

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
1-4
Speelduur
180 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303228

Je bent misschien ook geïnteresseerd in