Fits
search
  • Fits
  • Fits
  • Fits

Fits

€ 28,95
Inclusief btw

Het bekende spel in een nieuw jasje! Lukt het jou om de meeste punten te scoren in vier spannende rondes? Dan is dit spel wat voor jou!

Aantal

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Fits is een snel, eenvoudig en verslavend familiespel!

De spelers proberen hun bord te vullen met tegels met verschillende vormen. De tegels schuiven naar beneden, zoals in het bekende computerspel. In Fits moeten in elke ronde weer andere velden bedekt worden om strafpunten te voorkomen of moeten velden juist zichtbaar blijven om bonuspunten te krijgen.

Het spel kent eenvoudige regels. Je moet de tegel op de kaart op je schans leggen. Je kunt de tegel draaien/keren en naar beneden schuiven! Kun jij je hele bord vullen? Elke ronde scoor je op een andere manier punten. Elk spel bevat 4 rondes. Het leuke is, dat je niet hoeft te wachten op je beurt. Alle deelnemers spelen tegelijkertijd.

Het spel is geschikt voor 1 tot 4 personen vanaf 8 jaar. Een spel duurt ongeveer 30 minuten. Wil je graag Fits spelen, maar kun je geen medespelers vinden? Geen probleem! Je kunt dit spel ook heel goed alleen spelen. Noteer je score en kijk in de spelregels hoe je het hebt gedaan. Nog geen expert? Gewoon nog een keer proberen.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
1-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in