Imhotep Het Duel
search
  • Imhotep Het Duel
  • Imhotep Het Duel
  • Imhotep Het Duel

Imhotep Het Duel

Ga de strijd aan met het spel Imhotep het duel! Wie heeft als eerste alle vier de monumenten voltooid en gaat er van door met de overwinning?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Imhotep: Het Duel gaat de strijd tussen de bouwmeesters gaat verder!

In Imhotep: Het Duel zijn de spelers het beroemde koningspaar Nefertiti en Achnaton. Ze zetten hun speelfiguren tactisch in om daarmee de meest waardevolle tegels op de zes schepen te bemachtigen. Stap voor stap bouwt iedere speler aan zijn vier monumenten om daarmee zoveel mogelijk overwinningspunten te verdienen en het duel in zijn voordeel te beslissen.

Als je aan de beurt bent, kies je 1 van de volgende 3 acties: je zet een speelfiguur in, je lost een schip of je speelt een actietegel. Het lossen van schepen levert je, afhankelijk van de positie van je speelfiguren, tegels op voor de vier verschillende monumenten. De monumenten worden aan het einde van het spel gewaardeerd. De speler die daarmee de meeste punten verdient, wint het spel.

Dit is de tweespelerversie van het voor de Nederlandse spellenprijs genomineerd bordspel Imhotep. Plaats je speelfiguren tactisch in de haven om de juiste goederen te krijgen.

Er zijn vier verschillende bouwplaatsen met elk een andere manier op punten te scoren. De bouwplaatsen zijn dubbelzijdig wat zorgt voor extra variatie. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 10 jaar. De gemiddelde speelduur is 20 minuten.

Nieuwsgierig? Bekijk onze uitlegvideo. Wil je Imhotep ook eens met meer spelers spelen? Bekijk dan het basisspel en de uitbreiding: Een nieuwe Dynastie.

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in