Machi Koro Legacy
search
  • Machi Koro Legacy
  • Machi Koro Legacy

Machi Koro Legacy

€ 48,95
Inclusief btw

Het bekende dobbelspel zoals je het nooit eerder zag! Dobbel en bouw je eigen stad en laat je meenemen in het verhaal. Machi Koro Legacy voegt potje na potje geweldige extra’s en verrassingen aan het spel toe, waardoor elk volgend spel anders en zelfs uniek wordt.

Aantal

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Dus jij denkt dat je Machi Koro kent?

Het is inderdaad een vreemd eiland vol pretparken en kaasfabrieken, maar het wordt nu helemaal een gekkenhuis. Welkom bij Machi Koro Legacy, het spel waarbij jouw geliefde Machi Koro voor je eigen ogen verandert en groeit!


In Machi Koro Legacy speel je een verhaalgestuurde campagne door tien verschillende potjes waarin de keuzes van de spelers het spel vormgeven. Er zullen geen 2 spellen hetzelfde zijn! Tijdens de campagne worden er elementen aan het spel toegevoegd, die zowel de spelvreugde als de complexiteit verhogen. In de loop der tijd zorgt het verhaal ervoor dat het de speler steeds duidelijker wordt in welke vreemde en mystieke wereld ze zijn gestapt. Dit alles leidt tot een oneindig herspeelbare elfde spel, dat volledig uniek is! Wat jullie precies te wachten staat gaan we hier niet verklappen, maar dat het een onvergetelijk avontuur wordt staat vast.


De spellenontwerper Rob Daviau, de man achter verschillende bekroonde legacy-systemen, heeft ook deze legacy-variant gemaakt.Inhoud:

1 legacy-stapel

65 startkaarten

4 stadstableaus

6 mysteryboxes

1 stickervel

4 vlagfiches

2 grote dobbelstenen

78 munten

de spelregels

999 Games

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in