Willem Wiebeltoren
search
  • Willem Wiebeltoren

Willem Wiebeltoren

Bouw met zijn allen een boomhut, zo hoog mogelijk, één verdieping per keer. De boomhut kan heel snel en makkelijk wankel worden. Daarbij moet je ook nog de bouwadviezen van de raven opvolgen. Enkel door goed samen te werken en de juiste balans op te zoeken is het mogelijk om een boomhut van 12 verdiepingen te maken. Houd je hoofd koel en je handen in bedwang!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Willem Wiebeltoren bouw je met zijn allen een boomhut, zo hoog mogelijk, één verdieping per keer. De boomhut kan heel snel en makkelijk wankel worden. Daarbij moet je ook nog de bouwadviezen van de raven opvolgen. Enkel door goed samen te werken en de juiste balans op te zoeken is het mogelijk om een boomhut van 12 verdiepingen te maken. Houd je hoofd koel en je handen in bedwang!

Spelers moeten als één team een zo hoog mogelijke boomhut bouwen. Zorg voor de juiste balans en laat je boomhut vooral niet instorten. Hoe hoger de boomhut wordt, hoe groter het instortingsgevaar. Om de boomhut te bouwen gebruik je 2 soorten bouwmateriaal: bouwkaarten en boomstamfiches. Werk als team om je hoogste boomhut te maken of speel tegen elkaar en zorg

dat jij de boomhut niet laat omvallen.

Willem Wiebettoren is onderdeel van de Gele Reeks: spelenderwijs leren voor kinderen. 

De spellen uit de Gele Reeks zijn niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam! De Gele Reeks is er voor spelers van 4 en 5 jaar. Spelenderwijs leren zij te ontwikkelen en dat gaat op zo’n leuke manier dat ze niet eens doorhebben dat ze aan het leren zijn! Het fijne aan deze spellen is dat het materiaal superstevig is. Daardoor is het bestand tegen kinderhanden en -monden. De spellen zijn verpakt in een klein, praktisch doosje. Hierdoor is het eenvoudig mee te nemen. Alle spellen kennen eenvoudige regels, je bent snel speelklaar en het is zo weer opgeruimd.

Welke vaardigheden worden ontwikkeld?

Vaardigheden Willem Wiebeltoren

– Concentratie (sociaal emotioneel)

– Stabiele constructies maken (oriëntatie op jezelf en de wereld)

– Motoriek

Bekijk de trailer van de Gele Reeks.

Datasheet

Leeftijd
5+
Spelers
1-4
Speelduur
10 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303778

Je bent misschien ook geïnteresseerd in