Chronicles of Crime: 1900
search
  • Chronicles of Crime: 1900

Chronicles of Crime: 1900

Een bloedstollend spannend detectivespel in een historische setting. Kruip in de huid van journalist Victor Lavel en reis af naar het Parijs van begin 20e eeuw in deze losstaande editie van Chronicles of Crime.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Parijs floreert en er zijn veel interessante verhalen te vertellen, maar jij bent vooral geïnteresseerd in moorden, ontvoeringen en berovingen. Met een politieagent als oom hoor je bij de eersten die van een misdrijf horen, maar ben je ook kundig genoeg om als eerste de dader te vinden?

Het is 1900,middenin het Belle Époque, en Parijs floreert

Er zijn veel interessante verhalente vertellen, maar jij bent vooral geïnteresseerd in moorden, ontvoeringen en berovingen!

Met een politieagent als oom hoor je bij de eersten die van een misdrijf horen, maar ben je ook kundig genoeg om als eerste de dader te vinden?

In Chronicles of Crime 1900 kruipen jullie in de huid van journalist Victor Lavel en reis je af naar het Parijs van begin 20e eeuw. Parijs floreert en er zijn veel interessante verhalen te vertellen, maar jij bent vooral geïnteresseerd in moorden, ontvoeringen en berovingen. Met een politieagent als oom hoor je bij de eersten die van een misdrijf horen, maar ben je ook kundig genoeg om als eerste de dader te vinden?

‘1900’ werkt met het bekende, soepele spelmechanisme van Chronicles of Crime en voegt tegelijkertijd enkele nieuwe elementen toe. Zo krijg je tijdens je onderzoek bijvoorbeeld raadselkaarten, die je voor extra uitdagingen stellen.

Chronicles of Crime 1900 bevat vier spannende scenario’s, die zowel solitair als coöperatief te spelen zijn. Reis af naar het Parijs van begin 20e eeuw, stort je in het verhaal en help de misdaden op te lossen.

Om dit spel te kunnen spelen, is een smartphone of tablet vereist!

Inhoud:

- 30 karakterkaarten

- 38 bewijscategoriekaarten

- 15 “speciaal voorwerp”-kaarten

- 7 dubbelzijdige locatietableaus

- 1 thuislocatietableau

- 20 raadselkaarten

- 1 bewijzentableau

- de spelregels

999 Games
0

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
1-4
Speelduur
60 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8720289470555