Robin Hood
search
  • Robin Hood
  • Robin Hood
  • Robin Hood
  • Robin Hood
  • Robin Hood
  • Robin Hood

Robin Hood

Beleef het verhaal van Robin Hood als nooit tevoren! Reis in dit coöperatieve spel samen door Sherwood Forest en neem het op tegen de Sheriff van Nottingham en zijn trawanten. Ontdek alle mogelijkheden van het speelbord en ga op avontuur aan de hand van het begeleidende boek.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Beleef de avonturen van Robin Hood zoals nooit tevoren!
Neem het op tegen de Sheriff van Nottingham in dit coöperatieve avonturenspel. Verken het prachtig geïllustreerde speelbord en ontdek de geheimen van Sherwood Forest. Elke keuze die je maakt, beïnvloedt het verloop van het verhaal.

De Avonturen van Robin Hood maakt gebruik van een begeleidend boek. Zo maak je geleidelijk aan kennis met het spel en hoef je van te voren bijna geen spelregels door te nemen. Het prachtig vormgegeven speelbord bevat locaties, die door middel van inkepingen en verwisselbare lagen tijdens het spel veranderen. Verplaatsen gebeurt door middel van speelstukken van verschillende lengtes, waardoor je zonder vakjes vrij over het speelbord kunt reizen.

De Avonturen van Robin Hood is ontwikkeld en geïllustreerd door Michael Menzel, de bedenker van De Legende van Andor. Dit zie je terug in de prachtige artwork en het gemak waarmee je samen in het spel wegwijs wordt gemaakt. Een aanrader voor Andor-fans!


Inhoud:

    1 groot speelbord
    1 boek met harde kaft
    26 houten speelfiguren
    130 houten blokjes
    10 houtenschijven
    1 houten pijl
    12 houten zandlopers
    1 buidel
    1 startblad
    1 bijlage

999 Games

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-4
Speelduur
60 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8720289471293