Machi Koro Nacht
search
  • Machi Koro Nacht
  • Machi Koro Nacht

Machi Koro Nacht

Een variant van het internationale succes Machi Koro! Ontdek nieuwe speelwijzen en nieuw gebouwen. Geen nacht is meer hetzelfde!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Welkom burgemeester van Machi Koro! Jouw invloed heeft tot een explosieve groei van onze eens zo stille stad geleid. Wolkenkrabbers domineren het landschap en er is een bloeiend nachtleven. Maar onze inwoners willen meer! Zij vinden dat ze, om deze middelgrote stad te laten uitgroeien tot een levendig metropool, een prachtig nieuw vliegveld verdienen, maar daarnaast ook exclusieve clubs, sushirestaurants die met wachtlijsten werken en nog veel meer. Voor onze burgemeesters is Machi Koro Nacht een heel ander spel en dat komt niet alleen door de dure smaak! Bereid je voor op een steeds wisselend aanbod van kaarten, nieuwe spelregels en een nieuwe speelwijze om ervoor te zorgen dat geen enkel spel hetzelfde zal zijn.

Machi Koro Nacht is een leuke variant van het internationaal succesvolle spel Machi Koro en een must have voor zowel nieuwe als doorgewinterde burgemeesters! Ben jij klaar voor die uitdaging? Bereid je voor om jouw stad in een heel nieuw licht te zien!

Inhoud van het spel:

- 36 startkaarten

- 146 voorraadkaarten

- 105 munten

- 2 dobbelstenen

- spelregel

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026302894