search

Bang! Het Dobbelspel NL

€ 22,95
Inclusief btw

Bang! Het Dobbelspel is de dobbelvariant op het populaire partyspel Bang! Beleef het Wilde Westen op een nieuw manier! Pas wel op voor de indianen!

Aantal

  Verzending via PostNL: Nederland € 3.95, België € 13.95

Let op: uw bestelling wordt na 21 juni verzonden!

 

Betalen via bankoverschrijving

 

Betalen met iDeal

Bang! Het Dobbelspel speelt zich af in het Wilde Westen! Bandieten en handhavers van de wet voeren buiten de stad een hevige strijd met elkaar. Rond het middaguur herladen beide kampen hun rokende Colts voor de zoveelste keer en is het even rustig. Plotseling wordt de lucht donker en vult deze zich met een regen aan pijlen… indianen!

Met dit spel beleef je veel dobbelplezier: het resultaat van je worp bepaalt wat er gebeurt in je beurt. Maar pas op! Neem niet teveel risico of de indianen vallen of het dynamiet ontploft voor je voeten. Iedere speler heeft een geheime rol met bijbehorende geheime opdracht. Enkel wanneer je jouw opdracht weet te voltooien kun je het spel winnen. Naast je rol krijg je een uniek karakter met een speciale vaardigheid, die alleen jij in het spel kunt gebruiken.

Het spel is geschikt voor 3-8 spelers vanaf 8 jaar. De gemiddelde speelduur is 15 minuten. Wanneer je het spel met 3 spelers speelt, lees dan verder in de spelregels. De speelwijze hiervoor wordt apart beschreven.

Bang! Het Dobbelspel is een verbluffend sterk dobbelspel dat gebaseerd is op het populaire partyspel BANG!

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
3-8
Speelduur
15 minuten
Taal
NL


Je bent misschien ook geïnteresseerd in