Dobbelduel

€ 19,95
Inclusief btw

Een echte breinbreker voor fervente puzzelaars. Uitdagend spel voor 2 spelers. Een van jullie dobbelt een code, de ander probeert deze te breken.

Aantal

  • Verzending via PostNL:  Nederland € 2,95, België € 13,95 Verzending via PostNL: Nederland € 2,95, België € 13,95
  • Betalen via bankoverschrijving Betalen via bankoverschrijving
  • Betalen met iDeal Betalen met iDeal

Ben jij de codebreker, dan heb je een aantal dobbelstenen tot je beschikking. Je werpt er 4 en zet die naar keuze in. Daarna krijg je informatie over de ingezette dobbelstenen. Zijn de gegooide ogen lager, hoger of misschien wel precies goed? Het probleem is dat je niet te weten krijgt welke informatie bij welke dobbelsteen hoort. In totaal krijg je maximaal 7 pogingen, maar hoe minder dobbelstenen en pogingen je nodig hebt, des te meer punten krijg je. Daarna draaien jullie de rollen om. Wie scoort de meeste punten?

Tactische Speeltips: Houd in gedachten dat veel informatie niet altijd duidelijke informatie is. Bovendien krijg je extra punten als je minder dobbelstenen gebruikt. Bedenk dus goed hoeveel en welke dobbelstenen je inzet. Zo geven enen en zessen minder informatie dan drieën en vieren.

Ben je de codemaker, probeer dan geen extra informatie weg te geven tijdens het instellen van het speelbord. Mocht je dat lastig vinden, dan kunnen jullie ook afspreken dat de codebreker tijdens het instellen niet naar het speelbord kijkt.

999 Games

Datasheet

Maat
29.7 x 29.7 x 4.9 cm. (doos)
Leeftijd
8+
Spelers
2
Speelduur
25 minuten
Taal
Nederlands