Lekker in-je-vel Spel
search
  • Lekker in-je-vel Spel
  • Lekker in-je-vel Spel
  • Lekker in-je-vel Spel

Lekker in-je-vel Spel

Blij, bang, boos, verdrietig of trots?  Ontdek spelenderwijs de taal van emoties. Tekst, beeld én prikkelende vragen helpen gevoelens en emoties bespreekbaar te maken, ze te (h)erkennen en er beter mee om te gaan.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Dit spel is voor iedereen die zijn emotionele intelligentie (EQ) wil vergroten. Verrassend, hoe je jezelf en elkaar nog beter leert kennen. Je voelt je daardoor zekerder én het helpt je in je relaties met anderen.

Kijk spel luister en vertel…

Het Lekker-in-je-vel-spel helpt je:

• je emotionele intelligentie (EQ) te vergroten

• inzicht te krijgen in gevoelens en emoties

• je emotionele woordenschat uit te breiden op een laagdrempelige manier

• te leren praten over je emoties

• positief en oplossingsgericht te leren denken

Emoties een plaats geven:

Aan de kleur van de kaarten is direct te zien of het om een positieve emotie (lichte kleur) of om een moeilijke emotie (donkere kleur) gaat. Bijzonder aan dit spel is dat je de emoties op een toegankelijke manier een plaats kunt geven en kan koppelen aan een overzichtelijk en uniek EMOTIEmodel™. 

Het Lekker-in-je-vel-spel is prima geschikt om gewoon lekker thuis samen te spelen. Daarbij is het zowel in een groep als individueel bij één op één begeleiding te gebruiken in het regulier- of speciaal onderwijs, coaching- of therapiepraktijk. Het Lekker-in-je-vel-spel is een hulpmiddel (voor begeleiders van) kinderen, jongeren en volwassenen bij het benoemen en leren begrijpen van gevoelens en wordt ook veel gebruikt om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen bij problemen met faalangst of bij SOVA-lessen waarbij thema’s rond sociaal emotionele vaardigheden worden geoefend d.m.v. helpende gedachten en RET en positief oplossingsgericht denken.

EXTRA’s:

Er is voor dit kaartspel ook weer een aantal waardevolle aanvullingen (downloads) gemaakt. Kijk voor alle INFO rondom EMOTIES, het  EMOTIEmodel™ en DOWNLOADS voor extra Spelmaterialen op de website:

www.lekkerinjevelspel.nl

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
1-15
Taal
Nederlands