BrainSnacks - Collectie 2
search
  • BrainSnacks - Collectie 2

BrainSnacks - Collectie 2

BrainSnacks trakteert de leerlingen op nieuwe unieke visuele breinbrekers. BrainSnacks zijn uitdagende raadsels en puzzels die de hersenen flink aan het werk zetten. De breinkrakers zijn beschikbaar op twee niveaus!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Wat leren leerlingen met BrainSnacks? 

Logisch denkvermogen, concentratie, ruimtelijk inzicht, associaties, berekeningen en nog vele andere breincapaciteiten worden met de breingymboxen danig op de proef gesteld. Van puzzelen krijg je geen superbrein maar je leert wel vaardigheden om beter te onthouden en bepaalde hersenactiviteiten worden extra geactiveerd. 

Voor welke leerlingen zijn BrainSnacks geschikt? 

BrainSnacks zijn zeer geschikt voor plusleerlingen en hoogbegaafde leerlingen in de bovenbouw van het basisonderwijs en ook in het voortgezet onderwijs. En natuurlijk voor alle leerlingen die graag hun hersenen laten kraken. Het spel is in eerste instantie ontwikkeld om individueel te spelen. 

Waaruit bestaat BrainSnacks? 

 BrainSnacks heeft twee kaartspellen voor het dagelijks hersenonderhoud: 

• 39 puzzels per niveau 

• Bij alle puzzels zit een extra tip om het antwoord te vinden 

• Extra handleidingkaart 

Op elke kaart links onderaan staat een duimafdruk met daarin een tip en op de andere zijde staat de oplosssing. Leerlingen kunnen de kaart zo vasthouden, dat de duim de tip bedekt en lezen alleen de tip als ze in de problemen komen.

Datasheet

Leeftijd
10+
Taal
Nederlands