Jambo
search
  • Jambo
  • Jambo

Jambo

Ga je mee op handelsreis door Afrika? Ontmoet de lokale bevolking, gebruik mystieke voorwerpen, maar pas op voor de wilde dieren. Geen reis zal hetzelfde zijn.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Jambo betekent “hallo” in het Swahili. Zo begroeten gewiekste handelaren hun kooplustige klanten. Het hart van Afrika kent al sinds eeuwen een bloeiende handelscultuur. Handelsgoederen komen van heinde en verre, om vervolgens verhandeld en in goud omgezet te worden. De spelers zijn handelaren en proberen goede zaken te doen door slim te in- en verkopen. Winnaar is de speler die aan het einde van het spel het meeste goud heeft.

Het leukste avontuur voor 2 spelers is terug! Met maar liefst 112 speelkaarten zorgen voor enorm veel variatie!

Dit is een nieuwe uitgave in een handig formaat kartonnen doos van het leukste spel voor 2 spelers. Van Jambo zijn reeds duizenden exemplaren verkocht in Nederland en België. Populariteit blijft toenemen vanwege de beschikbaarheid van twee kleine uitbreidingen die zorgen voor nog meer variatie. Jambo is steeds opnieuw te spelen: de talloze kaarten bieden een exotische sfeer en zorgen ervoor dat ieder spel anders verloopt. De uitleg is kort en het is snel te spelen. De tekst op de kaarten geeft spelers duidelijke uitleg en houvast tijdens het spel. Jambo is ideaal voor op vakantie of tussendoor: het heeft weinig ruimte nodig en speelt vlot weg.

Ontdek nieuwe avonturen met de uitbreiding Jambo Nieuwe Avonturen en ontmoetingen.

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
2
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026300562

Je bent misschien ook geïnteresseerd in