Recycle
search
  • Recycle
  • Recycle

Recycle

Scheid flessen, blikjes, bekers en papier van elkaar en verwerk ze in de recyclingfabriek tot bruikbaar materiaal. Daar verdien je geld mee. Helaas produceer je tijdens het recyclingproces vaak teveel nieuw afval, dat je op soms illegale wijze moet vernietigen. Verdien jij het meeste geld met je afval?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Er liggen 4 fabrieken op tafel. Als je aan de beurt bent, leg je 1 of meer kaarten van dezelfde soort bij een fabriek. Liggen er daarna 4 of meer, dan worden de kaarten verwerkt en krijg je de bovenste fabriekskaart. Die is geld waard. Je moet echter ook de kaarten die aan de andere kant van de fabriek liggen in je hand nemen. Heb je teveel afval, dan levert dat strafpunten op. Alleen fabrieken waarvan je aan het einde van het spel 2 of meer kaarten hebt, leveren geld op. De speler met het meeste geld wint.
Recycle heeft eenvoudige spelregels, maar verrassend veel diepgang. Daardoor is het spel geschikt voor families en gevorderde spelers.

Tactische Speeltips:
Scheep andere spelers met meer afvalkaarten op door een keer 1 kaart bij een fabriek te leggen. Daardoor pak je zelf geen fabriekskaart, maar zorg je wel voor meer afval bij deze fabriek. Let erop dat je minimaal 2 kaarten van een fabriek moet hebben om er aan het einde van het spel geld voor te krijgen. Als je er zeker van bent dat je van een fabriek maar één kaart krijgt, kun je dus rustig de fabriekskaart met de minpunten nemen. Aan het einde van het spel zijn de meeste punten te pakken. Bereid je daar goed op voor.

999 Games

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands