Tavern
search
  • Tavern
  • Tavern
  • Tavern

Tavern

Tavern is een kaartspel voor 2 spelers. De spelers zijn ieder eigenaar van een taveerne en proberen met muzikanten klanten naar binnen te lokken. Zij verzamelen punten door hun gasten drankjes te serveren en hen zo lang mogelijk in hun taveerne te houden.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Tavern is een kaartspel voor 2 spelers. De spelers zijn ieder eigenaar van een taveerne en proberen met muzikanten klanten naar binnen te lokken. Zij verzamelen punten door hun gasten drankjes te serveren en hen zo lang mogelijk in hun taveerne te houden. Winnaar is de speler die na twee rondes (dag en nacht) de meeste punten heeft behaald.

Dwergen, elven, orks en andere vreemde figuren bezoeken je taveerne. Zorg voor gezelligheid en probeer je klanten van genoeg drank te voorzien. Helaas heb je niet altijd alles zelf in de hand en wordt er wel eens een glaasje te veel gedronken. De sfeer wordt minder en een kroeggevecht is niet meer te vermijden. Probeer de touwtjes in handen te houden en zadel je concurrent met de vervelende gasten op. s Nachts is je kroeg ook open. Dan komt het echte gespuis langs:

0

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
2
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
4015566008564