Dominion uitbreiding De Donkere Middeleeuwen
search
  • Dominion uitbreiding De Donkere Middeleeuwen

Dominion uitbreiding De Donkere Middeleeuwen

€ 43,95
Inclusief btw

Deze uitbreiding bevat 500 kaarten en voegt 35 nieuwe koninkrijkkaarten aan het spel toe plus verschillende slechte kaarten die je aan de andere spelers kunt geven (Ruïnes), nieuwe kaarten om startlandgoederen te vervangen (Onderdak) en kaarten die je uitsluitend via bepaalde andere kaarten kunt verkrijgen.

Aantal

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Deze uitbreiding bevat 500 kaarten en voegt 35 nieuwe koninkrijkkaarten aan het spel toe plus verschillende slechte kaarten die je aan de andere spelers kunt geven (Ruïnes), nieuwe kaarten om startlandgoederen te vervangen (Onderdak) en kaarten die je uitsluitend via bepaalde andere kaarten kunt verkrijgen. Dominion De Donkere Middeleeuwen is uitsluitend in combinatie met Dominion of Dominion Intrige te spelen. Je hebt daaruit namelijk de overwinnings- en geldkaarten nodig.  

De centrale thema's in Dominion De Donkere Middeleeuwen zijn de stapel "Vernietigde kaarten" en opwaardering. Er zijn kaarten die iets doen als ze vernietigd worden, kaarten die rechtstreeks invloed op de stapel "Vernietigde kaarten" hebben, kaarten die zichzelf opwaarderen en kaarten met manieren om andere kaarten op te waarderen.

999 Games

Datasheet

Maat
29.7 x 29.7 x 7.3 cm. (doos)
Leeftijd
12+
Spelers
2-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands